Mail onleesbaar?
Bekijk de online versie.

Sectornieuwsbrief

25 oktober 2022

Update leidraad 'Internationale basiskwaliteit in meetinglocaties'

Lake of Brienz - Switzerland

Wat verwachten internationale associaties, congresorganisatoren en deelnemers van een meetinglocatie? Je vindt het antwoord in de leidraad 'Internationale (basis)kwaliteit in meetinglocaties' die een grondige update heeft gekregen. Dankzij de checklists en praktische tips kun je de kwaliteit, dienstverlening en het management van je meetinglocatie verder professionaliseren.

Ontdek de vernieuwde leidraad

Inspiratiedag Logiesuitbaters, 24 november 2022

Lake of Brienz - Switzerland

Duurzaam reizen: iedereen spreekt erover. Maar hoe begin je aan het duurzaam en rendabel uitbaten van je logies? Tijdens onze gratis inspiratiedag voor logiesondernemers die doorgaat op 24 november 2022 in Elewijt geven we het woord aan verschillende experten om je wegwijs te maken in het verduurzamen van je logies. Verwacht je aan handige tips en tricks, inspiratie en info over ondersteuning.

Schrijf je gratis in

Fitur Madrid 2023

Lake of Brienz - Switzerland

Schrijf je nu in voor de 43ste Fitur-beurs die doorgaat van 18 tot en met 22 januari 2023 in Madrid. Deze internationale reisbeurs is niet alleen dé referentie voor de Spaanse en Portugese markt, maar ook de toegangspoort tot de opkomende markt van Latijns-Amerikaanse touroperators. Fitur richt zich zowel tot professionelen (woensdag tot vrijdag) als consumenten (weekend).

Meer info en inschrijven

5 sterren voor Sapphire House Antwerp

Lake of Brienz - Switzerland

Deze maand ontving Sapphire House Antwerp, Autograph Collection Hotel by Marriott de 5-sterren hotelclassificatie. Het hotel treedt hiermee toe tot de absolute hoteltop in Vlaanderen en Europa. Vlaanderen telt nu 6 hotels met 5 sterren en dat is een bijzonder goede zaak voor de kwaliteitsvolle uitstraling van ons logiesaanbod.

Meer info

Forum Iedereen Verdient Vakantie in Brugge

Lake of Brienz - Switzerland

Op 11 oktober streek het Forum Iedereen Verdient Vakantie neer in Brugge. Het thema? Een 'Blik op de toekomst' en hoe we vakantie en het recht op vakantie nog dichter bij mensen kunnen brengen. En dat is geen overbodige luxe. Want uit cijfers van Statbel blijkt dat zo'n 810 000 Vlamingen zich geen week vakantie buitenshuis per jaar kunnen veroorloven. 

Meer over het Forum

Op de agenda

Webinar Tourism on Bike, dinsdag 29 november
Ben je professioneel actief in toerisme en wil je het seizoen 2023 voorbereiden in het teken van de fiets? Werk je in de mobiliteitssector en wil je meer weten over fietstoerisme in de vrije tijd? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de laatste fietstrends en op zoek naar meer informatie? Schrijf je dan hier in voor het webinar.

Volg ons online
Dit is een officiële nieuwsbrief van de Vlaamse overheid

Deze e-mail werd gestuurd naar [Email]

Toerisme Vlaanderen ∙ Grasmarkt 61 ∙ 1000 Brussel ∙ België