Mail onleesbaar?
Bekijk de online versie.

Sectornieuwsbrief

Dinsdag 20 december 2022

18,5 miljoen euro relancesteun voor 80 toeristische ondernemers

Lake of Brienz - Switzerland

Toerisme Vlaanderen geeft ruim 18,5 miljoen euro relancesteun aan toeristische projecten rond recreatief en sportief fietsen, bierbelevingen, Vlaamse Meesters, natuur en culinaire belevingen. In totaal ontvangen 80 toeristische ondernemers een stevige financiële duw in de rug.

Ontdek de begunstigden

Peiling: hoe tevreden ben je over de dienstverlening van Toerisme Vlaanderen?

Lake of Brienz - Switzerland

Elke twee jaar peilt Toerisme Vlaanderen naar de tevredenheid van onze dienstverlening. Kwam jij de voorbije jaren in contact met (één van) onze medewerkers? Dan horen we graag hoe dat verlopen is! Met jouw waardevolle input kunnen we aan de slag om onze dienstverlening te optimaliseren in de toekomst.

Vul de bevraging in

1,4 miljoen euro relancesteun voor Vesalius in Leuven

Lake of Brienz - Switzerland

Toerisme Vlaanderen maakt 1,4 miljoen euro vrij voor het innovatieve project 'Vesalius' van KU Leuven en UZ Leuven. Het project gaat over de herbestemming van een erfgoedsite tot een interdisciplinair centrum rond wetenschap, zorg en samenleving en wordt opgebouwd rond een digitale en interactieve display van het menselijk lichaam.

Lees meer over het Vesalius-project

10 miljoen euro voor nieuw congres- en evenementencentrum

Lake of Brienz - Switzerland

De Vlaamse Regering trekt via Toerisme Vlaanderen 10 miljoen euro uit voor een nieuw en duurzaam congres- en evenementencentrum in Mechelen. Het nieuwe centrum op de Nekkerhalsite zal plaats bieden aan 2 500 personen en moet een echt landmark worden voor de stad.

Lees meer over het nieuwe centrum

6 miljoen euro relancesteun voor nieuwe wielerhub

Lake of Brienz - Switzerland

Toerisme Vlaanderen investeert 6 miljoen euro in een nieuwe Cycling in Flanders wielerhub in de voormalige abdijkerk in Oudenaarde. De nieuwe wielerhub zal als katalysator dienen voor het wielertoerisme in het hart van de Vlaamse Ardennen.
Vzw Centrum Ronde van Vlaanderen zal instaan voor de realisatie ervan.

Ontdek de toekomstplannen

Toerisme Vlaanderen sluit de deuren tussen kerst en nieuw

Lake of Brienz - Switzerland

Van maandag 26 december tot en met vrijdag 30 december sluiten we de deuren van onze kantoren. Ook telefonisch en digitaal zijn we niet bereikbaar in deze periode. Op maandag 2 januari zijn we weer paraat voor al je vragen. In tussentijd wensen we je prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Volg ons online
Dit is een officiële nieuwsbrief van de Vlaamse overheid
Deze email werd gestuurd naar [Email]
Toerisme Vlaanderen ∙ Grasmarkt 61 ∙ 1000 Brussel ∙ België