Mail onleesbaar?
Bekijk de online versie.

Sectornieuwsbrief | november 2023

Vlaanderen en Schotland hernieuwen toerismepact

Lake of Brienz - Switzerland

Peter De Wilde, CEO van Toerisme Vlaanderen, en Malcolm Roughead, Chief Executive van VisitScotland, hebben een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Onze visie ‘Reizen naar Morgen’ en de strategie ‘Responsible Travel’ van VisitScotland vormen daarbij het kompas. Al sinds 2017 werken we samen om inclusief en sociaal toerisme te bevorderen. Hoe we dat in toekomst zullen blijven doen, lees je op onze website.

Lees hier alles over het hernieuwde toerismepact

Stories Unfold brengt bijna 30 000 bezoekers naar Rubenskasteel

Lake of Brienz - Switzerland

Naast die fraaie opkomst was het herwaarderingsfestival ook op andere vlakken een succes. Zo legde het een blauwdruk voor de organisatie voor duurzame events en was het een mooie springplank voor een veelbelovende toekomst van het Rubenskasteel.

CVO start in februari 2024 met opleiding tot biergids

Lake of Brienz - Switzerland

CVO Brussel biedt met deze opleiding een antwoord op een sterke vraag vanuit de toeristische sector en brouwerijen. De opleiding is een partnerschap tussen CVO Brussel, Toerisme & Provincie Vlaams-Brabant, Horal, Belgische Brouwers en Toerisme Vlaanderen.

Leren en inspireren op Reizen naar Morgen-ervaringsdag

Lake of Brienz - Switzerland

Op 7 november organiseerden we samen met Toerisme Meetjesland een Reizen naar Morgen-ervaringsdag in de historische Huysmanshoeve in Eeklo. Geloof jij ook in de positieve kracht van toerisme met evenwicht voor bewoners, bezoekers, ondernemers en de plek? Word dan gratis lid van het Reizen naar Morgen-netwerk.

Op de agenda

Meet in Flanders Academy | 8 december 2023

De Meet in Flanders Academy (MiFA), een inspirerend event voor organisatoren van congressen en evenementen, staat deze editie helemaal in het teken van ecologische duurzaamheid.

Dit is een officiële nieuwsbrief van de Vlaamse overheid

Deze e-mail werd gestuurd naar {contactfield=email}
Privacy | Uitschrijven op deze nieuwsbrief |Mijn gegevens niet meer gebruiken voor direct marketingdoeleindenInschrijven

Toerisme Vlaanderen ∙ Grasmarkt 61 ∙ 1000 Brussel ∙ België